BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Sait Ete Ortaokulu

BTSO Sait Ete Ortaokulu

BURSA Osmangazi İlçesi Veysel Karani Mahallesi BTSO Eğitim Kampüsü içi
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, ben değil biz olarak hareket etmek, tüm öğrencileri kendi çocuğumuz gibi görüp özveriyle çalışmak, öğrencilerimizin yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim Öğretim
Ulaşım
Heykelden 20 , d/1-b nolu otobüsler. Kent meydanından Eğitim Vadisi Minibüsleri. Heykel civarından hipodrom dolmuşları, Eğitim Vadisi dolmuşları
Yerleşim Yeri